Warme glühwein

Warme glühwein

Wie wil er warme glühwein?🍷🔥
Wist je dat je met een Kuvings sapcentrifuge heerlijke glühwein kunt maken?😍 Probeer dit recept eens!

Ingrediënten

  • 1 liter rode wijn (halfdroog)
  • 2 kaneelstokjes
  • 10 kruidnagels
  • 2-sterrenanijs
  • 3 sinaasappels
  • 60-70 g bruine suiker

Methode

  1. Verwarm de rode wijn met de kruiden in een pan.
  2. Pers twee sinaasappels uit en voeg ze toe aan de rode wijn.
  3. Was de overige sinaasappel in heet water, droog hem af en snijd hem in dunne plakjes.
  4. Houd 3-4 plakjes apart voor garnering en voeg de rest toe aan de pan.
  5. Laat alle ingrediënten ongeveer 10 minuten sudderen op laag vuur. Voeg de bruine suiker toe en eet smakelijk!

📷 door Instagram @larigeibfood


Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.