Heerlijke mueslirepen met pulp
Heerlijke mueslirepen met pulp
Bewaar dit recept voor je volgende sapkuur! (Het kan ook zonder vruchtvlees, als je dat liever hebt.)
Ingrediënten
100 g havermout
70 g walnoten
70 g pompoenpitten
50 g pecannoten
Hak alles grof en doe het in een grote kom. Voeg vervolgens toe:
100 g sappulp (bijv. rode biet, appel, wortel)
50 g gojibessen
50 g gedroogde pruimen, fijngehakt
15 g chiazaad
80 g ahornsiroop
70 g gesmolten kokosolie
1 theelepel vanillepasta
Voorbereiding
Meng alles goed door elkaar en druk het mengsel stevig aan in een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak 20 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte). Laat iets afkoelen en zet het vervolgens een paar uur in de koelkast om op te stijven.
Zodra ze stevig zijn, snijd je ze in repen - je zelfgemaakte mueslirepen zijn klaar! Ze blijven enkele dagen goed in de koelkast.
Recept van: @plantpower.nutrition
Laat een reactie achter